Agata przez ostatnie lata miała ogromny wpływ na kształtowanie wizerunku marek, które zna niemal każdy klient z segmentu HoReCa. W Restauracji Belvedere, zlokalizowanej w Łazienkach Królewskich, przez blisko siedem lat odpowiadała za sprzedaż i marketing, obsługując najważniejszych klientów korporacyjnych i współtworząc wydarzenia z udziałem światowych marek. Później, jako Dyrektor Generalna Batida, zarządzała nie tylko segmentem gastronomicznym, ale też rozwojem sieci butików i e-commerce, z sukcesem wprowadzając firmę na nowe tory, mimo pandemicznych wyzwań. Jej ostatni projekt – Sylvia Crystal Cafe – to próba redefinicji klasycznego konceptu kawiarnianego w stronę doświadczenia artystyczno-kulinarnego.
W Royal Catering Agata Krzykowska będzie odpowiedzialna za tworzenie i wdrażanie długoterminowej strategii rozwoju, budowanie partnerstw strategicznych oraz poszerzanie oferty o segmenty premium. Jej podejście do tworzenia marki opiera się nie tylko na planowaniu sprzedażowym, ale także na rozumieniu emocji i doświadczeń, które towarzyszą każdemu spotkaniu przy stole. Dla nas oznacza to krok w stronę jeszcze większej integracji jakości, estetyki i spójnej wizji marki w każdej realizacji – od kameralnych kolacji, po prestiżowe gale i wydarzenia międzynarodowe.
–Obecność Agaty Krzykowskiej w naszym zespole to dla nas cenna wartość i kolejny impuls do rozwoju. Cieszymy się, że możemy wspólnie kreować kierunki, które odpowiadają na potrzeby nowoczesnego rynku i naszych Partnerów. Dzięki jej wyjątkowej zdolności do łączenia strategicznego myślenia z kreatywnością, wierzymy, że nasze projekty osiągną nowy poziom jakości i innowacyjności. Cieszymy się, że możemy współpracować z osobą, która potrafi dostrzegać i wykorzystać najnowsze trendy, jednocześnie pozostając wierną najwyższym standardom profesjonalizmu i dbałości o szczegóły – powiedział Bartosz Siekierka, Prezes Zarządu Royal Group
To dla nas moment transformacji – a dla całej branży sygnał, że w Royal Catering zaczynamy kolejny etap. Już dziś pracujemy nad projektami, które – mamy nadzieję – wyznaczą nowe standardy w świecie eventów i gastronomii premium.
Agacie życzymy wielu sukcesów i cieszymy się, że od początku tego roku budujemy tę historię wspólnie.