100 wydań THINK MICE – jubileusz, który celebrujemy razem. I to dosłownie – przy wspólnym stole.

30 czerwca mieliśmy zaszczyt być częścią wyjątkowego wieczoru – gali z okazji setnego numeru THINK MICE, magazynu integrującego od lat środowisko branży spotkań i wydarzeń. To szczególny moment- złoty jubileusz, inspirujący goście i niezwykła sceneria Teatru 6. piętro w Warszawie, gdzie klimat lat 20. harmonijnie łączył się z energią współczesności.

Dla nas w Royal Catering takie wydarzenia to znacznie więcej niż standardowy serwis kulinarny. To możliwość tworzenia przestrzeni do spotkań – zarówno formalnych, jak i tych bardziej swobodnych, gdzie przenikają się rozmowa i smak.

Na tę wyjątkową okazję przygotowaliśmy autorskie, 7-daniowe menu oraz premierową odsłonę naszej oferty – grazing table, która stała się centralnym punktem strefy chill podczas wydarzenia.

Grazing table – celebracja smaku i rozmowy

To zaproszenie do odkrywania smaków, zatrzymania się na chwilę, dzielenia się wrażeniami i celebrowania wspólnej chwili. Starannie skomponowana, pełna kolorów, tekstur i aromatów, zachęcała gości do swobodnej degustacji i tworzyła idealne tło dla nieformalnych rozmów i inspirujących spotkań.

Tak właśnie chcemy ją prezentować – jako element, który buduje atmosferę, współtworzy emocje towarzyszące wydarzeniom i pozostaje w pamięci na długo. Bo to właśnie przy stole rodzą się najciekawsze pomysły.

Smak, który podkreśla wyjątkowość chwili

Podczas gali każdy detal miał znaczenie – od złotych akcentów scenografii, przez kompozycje dań, po sposób ich podania. Nasze 7-daniowe menu zostało zaplanowane tak, by nie tylko idealnie współgrać z charakterem wieczoru, lecz także wzbogacić go o doznania kulinarne, sprzyjające celebracji.

W połączeniu z grazing table powstała spójna i przemyślana opowieść – nie tylko o smaku, ale i o doświadczeniu, które angażuje wszystkie zmysły.

Dziękujemy i gratulujemy

Czujemy dumę, że mogliśmy być częścią tak ważnego momentu dla THINK MICE. Dziękujemy za zaufanie i powierzenie nam wyjątkowej oprawy kulinarnej tej jubileuszowej gali. Gratulujemy całej redakcji setnego wydania i życzymy kolejnych – pełnych energii, świeżych pomysłów i spotkań, które zmieniają branżę na lepsze.

Podziel się