• Stek z halibuta gotowany w mleku z dodatkiem tagiatelle warzywnego i sosem buraczanym
  • Baramundi z warzywami parmigian i sosem miętowym
  • Stek z serioli z sosem wina choya i tajskiej bazylii
  • Gruper truskawkowy z sosem z czerwonego wina i czosnku z kofiturą z truskawek i balsamiko
  • Stek z jesiotra z sosem miętowo-ziołowym z dodatkiem czarnego kawioru
  • Filet z miecznika z musem cytrynowym padany na pikantnych zielonych szparagach
  • Połowa kaczki gotowana w sosie sojowym z anyżem, cynamonem i pomarańczmi podana z sosem sakura z kandyzowanych wiśni
  • Antrykot wołowy z sosem jagodowym i puree buraczanym
  • Stek wołowy z puree truflowym i sosem z zielonego pieprzu
  • Stek z renifera z sosem ze swieżej żurawiny
  • Krokodyl z mango i mapają w sosie z winnych orzechów pekam
  • Strogonoff ze strusia
  • Sznycel ze strusia z prażonymi migdałami
  • Pieczeń jagnięca z sosem z granatu i gnocchi z kozim serem