• Mini turbaniki z spaghetti z krewetką i szpinakiem podane na sosie z czarnego kawioru
  • Roladki z łososia z z tajskim tatarem z kraba
  • Szparagi zapiekane w cieście francuskim z pomaranczą i sezamem
  • Carpacio z grillowanego tuńczyka z musem sojowo sezamowym
  • Carpacio z grillowanego bakłażana z truskawkami i kozim serem
  • Mini sashimi z łososia szkockiego marynowanego w słodkim sake (mirin)
  • Paluszki grisini owinięte szynką parmeńską z gorgonzola i musem z rukoli i czosnku niedźwiedziego
  • Pikantne placuszki cytrynowe z z szaszłykiem z grilowenej krewetki, pomidorka schery i liścia limonki
  • Ruloniki z parmezanu z musem z szuszonych pomidorów podane na tagittelle z marynowanej cukinii
  • Roladki z marynowanego halibuta w occie ryżowym z dodatkiem konfitury różanej
  • Małże św. Jakuba z musem z pieczonych fig i mleka kokosowego
  • Pierożki wonton z farszem z foie gras podawane na polędwicy gyutataki
  • Tortelini z szynką parmeńską i kurkami z sosem balsamiczno-anyżowym
  • Tatar z polędwicy wołowej z suszonymi pomidorami i peczonymi karczochami